RVRC GP Pants test

Test & Recension: RVRC GP Pants (Dam & Herr)

De absolut skönaste och mest praktiska vandringsbyxorna vi ägt, både dam och herr modell! Finns inget märke som slår RR.

Malin & Emil, testare hos utomhus-aktiviteter
 • Otroligt bekväma
 • Bra passform (stretch)
 • Följsamma och inget skav
 • Många praktiska funktioner
 • Slitstarka
 • Utmärkt ventilation

Vikt:
504-570g

Pris:
799kr

Färger:
12st

Storlekar:
XS-3XL

RVRC GP Pants: Vår ärliga recension efter användning

Efter att ha spenderat ganska mycket tid i naturen, både Emil och jag, Malin, har haft möjligheten att testa RVRC GP Pants från RevolutionRace under en rad olika förhållanden. Vår gemensamma upplevelse har varit överväldigande positiv, och här delar vi med oss av varför vi anser att dessa byxor är ett måste för alla utomhusentusiaster.

Först och främst är dessa byxor inte bara otroligt snygga, utan de erbjuder också en superbra passform. Vi har båda märkt hur byxorna anpassar sig efter våra kroppar desto mer vi använder dem, även om Emil initialt kände att de var lite strama över låren men tack vare det flexibla materialet blev de dock snabbt mer bekväma och följsamma.

En video där dessa vandringsbyxor presenteras.

En av de stora fördelarna med RVRC GP Pants är mängden och placeringen av fickorna. De sidofickor som finns är inte bara praktiska och välplacerade, men också tillräckligt rymliga för allt från kartor till små snacks. Dessutom är möjligheten att dra åt byxbenen runt kängorna en finess som vi verkligen uppskattat, särskilt när vi vandrat i terräng där vi inte vill att skräp ska leta sig in i skorna.

Kvaliteten på materialet har också stått ut som exceptionell. Vi har burit dessa byxor i allt från bergsvandringar i regn och storm till lugnare skogspromenader, och de har hållit oss torra och bekväma genom allt. Materialet känns slitstarkt och tåligt, även mot lätt regn, vilket gör att dessa byxor känns som en pålitlig följeslagare oavsett äventyr.

Nedan på bilderna ser ni alla färger på byxorna för herr och dam!

När det kommer till storlek och längd, har vi haft olika upplevelser. Malin, som inte är särskilt lång, var orolig att byxorna skulle vara för långa, men de passade perfekt. Det är uppskattat att byxorna kommer i en längd som fungerar för olika kroppstyper, och att de behåller sin rörlighet även med ett underställ under.

Vi måste även nämna hur snygga vi tycker RVRC GP Pants är. Både Emil och jag har känt oss både tuffa och stilsäkra i våra RVRC GP Pants. De gör sig lika bra på vandringen som vid en casual användning i vardagen. Med så många fördelar är det inte konstigt att vi båda känner att dessa byxor kommer vara en trogen del av vår utrustning för många äventyr framöver.

Sammanfattningsvis

Kort sagt, RVRC GP Pants har överträffat våra förväntningar på flera punkter. De kombinerar stil, komfort, och funktionalitet på ett sätt som gör dem till ett utmärkt val för alla som älskar utomhusaktiviteter. Oavsett om du är ute efter tålighet, bekvämlighet eller bara ett par riktigt snygga friluftsbyxor, rekommenderar vi varmt dessa byxor från RevolutionRace.

Fördelar med RVRC GP Pants

 • Otroligt bekväma.
 • Bra passform (stretch).
 • Följsamma och inget skav vid längre vandringsturer.
 • Många praktiska fickor.
 • Slitstarka.
 • Utmärkt ventilation.

Nackdelar

 • Tål inte mer än duggregn.
 • Kan bli något tighta om man har större lår.

Om RevolutionRace

RevolutionRace, grundat i Sverige, är ett företag som specialiserat sig på att designa och sälja frilufts och äventyrskläder. Med en stark betoning på hållbarhet, kvalitet och färgglad design, strävar RevolutionRace efter att erbjuda produkter som inte bara är funktionella utan också stiliga för outdoor-entusiaster. Sedan starten har de blivit kända för sina slitstarka byxor, jackor och andra kläder som passar lika bra på vandringen som i vardagen.

Jag tycker att RevolutionRace gör otrolig bra vandrings-produkter, inte bara kängor utan också skaljackor och byxor.

Vanliga frågor om RVRC GP Pants

Går RVRC GP Pants att använda till vardags?

Absolut! RVRC GP Pants kan man använda lite när som helst med tanke på hur bekväma de är. Vi använder de till vandringsturer men även soffhäng på en söndag.

Tål RVRC GP Pants regn?

RVRC GP Pants tål endast duggregn. Börjar det regna mycket så kommer de inte att stå emot så bra tyvärr.

Hur länge håller RVRC GP Pants?

För oss har dessa byxor hållit i 4 år och då har vi använt dessa flera gånger i veckan. Så hållbarheten på byxorna är utmärkt!